
Min svenska och glutenfria variant på langos med smak av Västerbottenost. Försvinnande goda!
Ingredients
Langos
- 150 g västerbottenost
- 3 st ägg
- 100 g Philadelphiaost
- 1 msk fiberhusk
- 0,5 tsk salt
- smör eller kokosfett att steka i
Topping
- 80 g löjrom
- 1 st rödlök
- 2 dl crème fraiche
- 1 knippe gräslök
Instructions
- Mixa samman samtliga ingredienser till langossmeten. Låt svälla i cirka 5 minuter.
- Stek dem i fett till de fått en fin färg på båda sidor. Lägg dem på ett hushållspapper när de är klara.
- Lägg upp på serveringsfat och toppa med finhackad rödlök, gräslök, crème fraiche och löjrom.
Åh, jag som älskar langos! Dessa måste ju testas
Tack!
Hej.
Har gjort dessa langos så många gånger och vi älskar dom. Men vet du om man kan göra dessa i ugnen också?
Hej! Det kan man absolut göra ?. Testa ca 175 grader i 10 minuter.
Hej! ÄR dom stekta på ett Plättjärn ?
Hej! Nej, men det skulle fungera fint
Hej,
Kan man göra dom dagen innan eller ska dom göras direkt innan servering?
Hej! Gör dem helst direkt innan servering. Degen kan du förbereda innan. Lycka till!