Min första kokbok gavs ut i slutet av 2013 tillsammans med Pagina Förlag. Jag är oerhört stolt över slutresultatet och glad över alla positiva kommentarer och recensioner.
Extra kul är det att jag själv stod för såväl matfotografier och formgivning som recept och faktadel. De fina bilderna på mig är dock tagna av duktiga Mia Wibacke Bornberger.
Ett stort tack till Jonas Bergqvist, Anna Hallén och Therese Renåker som läste igenom faktadelen till boken så att allt blev så korrekt som möjligt.
Titel: Jills mat efter säsong – klimatsmart lågkolhydratkost
Författare/layout och foto: Jill Wallentin
Fotograf (omslag och bilder på mig): Mia Wibacke Bornberger
Förlag: Pagina Förlags
Utgiven: december 2013
Antal sidor: 192
Vikt i gram: 871
ISBN10: 9172412658
ISBN13: 9789172412651
Om boken: Jill Wallentin är licensierad kostrådgivare inom lågkolhydratkost samt driver bland annat den uppskattade matsajten jillsmat.se.
Med den här boken vill hon inspirera fler till god och naturlig matlagning som ger en lugn och harmonisk kropp utan att blodsockret skjuter i höjden. Recepten innehåller varken socker, stärkelse eller gluten men är fullproppade med spännande smaker, färgsprakande kryddor och grönsaker efter säsong.
Förutom över 100 läckra och hälsosamma recept så ger författaren handfasta tips och råd om hur du som konsument kan göra medvetna val i matbutiken. Jill beskriver även på ett lättförståeligt sätt varför vi mår så bra av att dra ner på kolhydraterna.
Det här är helt enkelt en bok som får dig att må bra – inifrån och ut.
Ps. Klicka på bilden och högerklicka sedan för att spara den högupplösta bilden.
Vill du köpa boken?
Boken går att köpas online via bland annat CDON, Adlibris, Bokus, Bokia och Ginza samt på samtliga Åhléns och Akademibokhandelns butiker.