På sommaren vill man helst inte spendera allt för mycket tid i köket, speciellt inte när vädret lockar utomhus. Men någonting sött efter maten uppskattar de flesta. Enklare än såhär blir det knappast.
Normal
0
21
false
false
false
SV
X-NONE
X-NONE
/* Style Definitions */
table.MsoNormalTable
{mso-style-name:”Normal tabell”;
mso-tstyle-rowband-size:0;
mso-tstyle-colband-size:0;
mso-style-noshow:yes;
mso-style-priority:99;
mso-style-qformat:yes;
mso-style-parent:””;
mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt;
mso-para-margin-top:0cm;
mso-para-margin-right:0cm;
mso-para-margin-bottom:10.0pt;
mso-para-margin-left:0cm;
line-height:115%;
mso-pagination:widow-orphan;
font-size:11.0pt;
font-family:”Calibri”,”sans-serif”;
mso-ascii-font-family:Calibri;
mso-ascii-theme-font:minor-latin;
mso-fareast-font-family:”Times New Roman”;
mso-fareast-theme-font:minor-fareast;
mso-hansi-font-family:Calibri;
mso-hansi-theme-font:minor-latin;
mso-bidi-font-family:”Times New Roman”;
mso-bidi-theme-font:minor-bidi;}
Ingredienser
- 1 ask jordgubbar
- 2,5 dl vispgrädde
- 2 krm vaniljpulver
- 1 msk Sukrin melis
- 4 droppar bittermandelessens
- 0,5 dl rostade mandelspån
- mynta
Instruktioner
- Snoppa jordgubbarna. Vispa grädden hårt. Rör i sötning, vanilj och bittermandelessens. Strössla över mandelspån och garnera med myntablad.
Lämna ett svar