Rödkål och rättikasallad med sesam och wasabidressing
600grödkål
300grättika
1dl majonnäs
0,5dlrapsoljakallpressad
2-3tskwasabi
1tsksalt
0,5dlsesamfrönrostade
Korianderketchup
2 dlketchup (sötad med stevia)
0,5krukakoriander
2 tskljus soya
1tsksesamolja
Instructions
Asiatiska kycklingköttbullar
Blanda färsen med fint skuren vårlök, pressade vitlöksklyftor, ingefära, salt och fint strimlat citrongräs (banka stjälken med baksidan av en kniv innan du skivar så tunt som möjligt).
Rulla till köttbullar och stek gärna i kokosfett.
Rödkål och rättikasallad med sesam och wasabidressing
Riv rödkål och rättika tunt. Mixa samman majonnäs med rapsolja, wasabi och salt. Blanda samman rödkål, rättika, dressing och rostade sesamfrön.
Korianderketchup
Mixa samman samtliga ingredienser. Klart!
Har du testat receptet?Lägg gärna upp en bild på ditt mästerverk och tagga @jillsmat eller #jillsmat så blir jag superglad. Tack på förhand!