2dlkokosmjölkeller annan vätska (mandelmjölk, grädde etc)
1tskkaneleller annan valfri smaksättning
eventuell valfri sötningej nödvänlig
Toppingförslag
rostade kokoschips
färska bär
rostade frön eller nötter
Smakförslag
3tskkakaooch lite vaniljpulver
0,5tskvaniljpulver
0,25gsaffrangott med pistagenötter till
2mskblåbär eller hallonoch lite vaniljpulver
0,75tskLakritspulver
1msklimeoch färsk mynta
1tskkardemumma
1tskPepparkakskrydda
Instructions
Blanda ihop chiafrön tillsammans med vätskan och valfri smaksättning.
Häll gärna upp i en liten glasburk med lock och ställ in burken i kylen över natten så att fröna hinner absorbera vätskan och bilda ett gelaktigt hölje.
Toppa sedan med kokoschip eller annan valfri topping.
Har du testat receptet?Lägg gärna upp en bild på ditt mästerverk och tagga @jillsmat eller #jillsmat så blir jag superglad. Tack på förhand!