Go Back
Skriv ut
Recipe Image
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Jill Wallentin
Skriv ut receptet
Portioner
12
stycken
Ingredients
1x
2x
3x
▢
6
st
ekologiska ägg
▢
1,5
dl
majonnäs
▢
0,5
tsk
dijonsenap
▢
1
msk
gräslök
finhackad
▢
1
krm
paprikapulver
▢
1
krm
cayennepeppar
▢
salt
Instructions
Koka äggen i 12 minuter.
Dela dem på mitten och peta försiktigt ur gulorna i en skål. Blanda äggulorna med resten av ingredienserna. Smaka av med salt om det behövs.
Lägg fyllningen i en sprits och fyll äggen. Toppa med finhackad gräslök och cayennepeppar.
Har du testat receptet?
Lägg gärna upp en bild på ditt mästerverk och tagga
@jillsmat
eller
#jillsmat
så blir jag superglad. Tack på förhand!