Go Back
Skriv ut
–
+
portioner
Smaller
Normal
Larger
Jill Wallentin
Skriv ut receptet
Portioner
4
portioner
Ingredients
1x
2x
3x
▢
2
st
fänkålshuvuden (beroende på storlek)
▢
2
st
apelsiner
Skippa om kolhydratkänslig.
▢
200
g
körsbärstomater
▢
2
msk
kallpressad rapsolja
▢
1
msk
vitvinsvinäger
▢
salt
▢
nymalen svartpeppar
Instructions
Dela fänkålen på längden och strimla den tunt.
Filea och skär apelsinen i små bitar. Skär körsbärstomaterna i små klyftor.
Blanda samman med rapsolja, vitvinsvinäger och smaka av med salt och peppar.
Låt stå i minst 10 minuter före servering.
Har du testat receptet?
Lägg gärna upp en bild på ditt mästerverk och tagga
@jillsmat
eller
#jillsmat
så blir jag superglad. Tack på förhand!