Go Back
Skriv ut
Recipe Image
Anteckning
Smaller
Normal
Larger
Jill Wallentin
Skriv ut receptet
Ingredients
▢
1
pkt
5-min sill
▢
2
dl
crème fraiche
▢
1
dl
gräddfil
▢
4
tsk
wasabi
▢
10
skivor
gari (sushi-ingefära)
▢
1
kruka
gräslök
Instructions
Häll av spadet från sillen och skär filéerna i bitar.
Hacka gräslöken och blanda samman resten av ingredienserna. Blanda sedan i sillen och häll över allt i en burk med lock.
Går bra att servera med detsamma men kan man fördel stå över natten i kylskåpet.
Notes
Använd vanlig inläggningssill om du är kolhydratkänslig, den färdiga inläggningen behöver då stå i kylen under minst ett dygn.
Har du testat receptet?
Lägg gärna upp en bild på ditt mästerverk och tagga
@jillsmat
eller
#jillsmat
så blir jag superglad. Tack på förhand!