Go Back
Skriv ut
Recipe Image
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Jill Wallentin
Skriv ut receptet
Portioner
4
portioner
Ingredients
1x
2x
3x
▢
4
dl
yoghurt
(minst 10 % fettahalt)
▢
2
dl
ricotta
▢
1
msk
valfri sötning
▢
1
tsk
kardemumma
▢
1
dl
hasselnötter
rostade
▢
0,5
dl
kokoschips
▢
färska bär
▢
flytande honung
uteslut om kolhydratkänslig
Instructions
Vispa samman yoghurt, ricotta, sötning och kardemumma. Häll upp i skålar.
Toppa med rostade hasselnötter, kokosflingor och färska bär. Ringa eventuellt över lite flytande honung.
Har du testat receptet?
Lägg gärna upp en bild på ditt mästerverk och tagga
@jillsmat
eller
#jillsmat
så blir jag superglad. Tack på förhand!