Go Back
Skriv ut
Recipe Image
Anteckning
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Jill Wallentin
Skriv ut receptet
Portioner
2
portioner
Ingredients
1x
2x
3x
▢
1
pkt
5-minutersill
*
▢
2
dl
crème fraiche
▢
0,5
dl
majonnäs
▢
0,5
st
citron
rivet skal
▢
0,5
kruka
dill
▢
0,5
kruka
gräslök
▢
1
st
vitlöksklyfta
▢
salt
Instructions
Mixa de färska örterna tillsammans med majonnäsen.
Pressa i vitlöken. Blanda ihop med rivet citronskal och créme fraiche. Smaka av med salt.
Häll av spadet från sillen. Skär dem eventuellt i mindre bitar.
Blanda samman och lägg ner i en fin glasburk.
Notes
* Använd vanlig inläggningssill om du vill undvika sockret, den färdiga inläggningen behöver då stå i kylen under minst ett dygn.
Har du testat receptet?
Lägg gärna upp en bild på ditt mästerverk och tagga
@jillsmat
eller
#jillsmat
så blir jag superglad. Tack på förhand!