Fantastiskt god och snabblagad maträtt som givetvis även är packad med både nyttigheter och smak. Tänk på att välja en MSC-märkt fisk för ett hållbart fiske.
3stpicklade gurkor(gärna polsk som är helt osötad)
0,5tsksalt
0,5dlcrème fraiche
1krmcayennepeppar
Instructions
Fisken
Torka av fisken med hushållspapper. Dela dem på längden och doppa dem i ett uppvispat ägg.
Blanda ihop den rivna osten med pofiber, mandelmjöl och kryddor och vänd sedan fisken i paneringsblandningen tills de är täckta runt om.
Stek i smör tills de fått fin färg.
Råkostsalladen
Riv rättika och morot fint. Blanda tillsammans med övriga ingredienser.
Gurkdressing
Knäck ägget i en hög mixskål och häll i oljan. Ställ stavmixern på botten av skålen och mixa från botten och upp tills oljan och ägget blandats samman och blivit vitt och fluffigt.
Tillsätt övriga ingredienser och blanda ihop. Smaka av med eventuellt mer salt.
Har du testat receptet?Lägg gärna upp en bild på ditt mästerverk och tagga @jillsmat eller #jillsmat så blir jag superglad. Tack på förhand!