Go Back
Skriv ut
Recipe Image
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Jill Wallentin
Min svenska och glutenfria variant på langos med smak av Västerbottenost. Försvinnande goda!
Skriv ut receptet
Måltid
Förrätt, Huvudrätt
Portioner
10
stycken små langos
Ingredients
1x
2x
3x
Langos
▢
150
g
västerbottenost
▢
3
st
ägg
▢
100
g
Philadelphiaost
▢
1
msk
fiberhusk
▢
0,5
tsk
salt
▢
smör eller kokosfett att steka i
Topping
▢
80
g
löjrom
▢
1
st
rödlök
▢
2
dl
crème fraiche
▢
1
knippe
gräslök
Instructions
Mixa samman samtliga ingredienser till langossmeten. Låt svälla i cirka 5 minuter.
Stek dem i fett till de fått en fin färg på båda sidor. Lägg dem på ett hushållspapper när de är klara.
Lägg upp på serveringsfat och toppa med finhackad rödlök, gräslök, crème fraiche och löjrom.
Har du testat receptet?
Lägg gärna upp en bild på ditt mästerverk och tagga
@jillsmat
eller
#jillsmat
så blir jag superglad. Tack på förhand!